Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden
‹ Terug

Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
4 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 192

Ga naar Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je bekend met de Nederlandse spelling- en grammaticaregels, maar struikel je toch nog af en toe over werkwoordspelling? Of heb je soms nog moeite met goed lopende zinnen formuleren? Wanneer je taalfouten maakt, zijn mensen al snel geneigd je minder serieus te nemen. Dat is zonde, want je wil jezelf natuurlijk van je beste kant laten zien. Met de cursus Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden perfectioneer jij je Nederlandse taalvaardigheid. Aan de hand van heldere voorbeelden oefen je met de Nederlandse taal. Na afloop zal je merken dat je brieven, e-mails en andere teksten met gemak schrijft, uiteraard in helder en foutloos Nederlands. Daarom kies je voor Nederlandse Spelling en Grammatica voor gevorderden van NTI: Perfectioneer je Nederlands Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Je kunt elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)