Makelaar Wonen (K-RMT)

‹ Terug

Makelaar Wonen (K-RMT) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1199

Ga naar Makelaar Wonen (K-RMT) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag als makelaar en je richten op de woonmarkt? Word gecertificeerd Makelaar Wonen en behaal het erkende SVMNIVO-diploma! Tijdens de opleiding Makelaar Wonen (K-RMT) bereid je je optimaal voor op de examens. Je leert alles over de vastgoedeconomie, en bijbehorende recht én bouwkunde. Ook volg je de specialisatie Wonen; zo maak jij een vliegende start als makelaar op de woningmarkt! Wil jij aan de slag als zelfstandig makelaar of je aansluiten bij een makelaarskantoor? Volg de opleiding Makelaar Wonen en zet die eerste stap richting jouw toekomst! Daarom kies je voor Makelaar Wonen (K-RMT) van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)