SEO-copywriting

‹ Terug

SEO-copywriting - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 420

Ga naar SEO-copywriting voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Volg de opleiding SEO-copywriter en ontdek het geheim van getalenteerde webcopywriters. Je krijgt praktische handvatten voor het creƫren van een (web)tekst en je gaat dieper in op de werking van zoekmachines, met de nadruk op Google. Raak vertrouwd met technische termen zoals HTML, hyperlinks en CMS. Ontdek de kracht van reclame-uitingen zoals banners en Google Ads, en leer hoe je zoekwoorden en linkbuilding kunt inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten. Daarom kies je voor SEO-copywriting van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)