Nederlandse Schrijfvaardigheid voor beginners

‹ Terug

Nederlandse Schrijfvaardigheid voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Nederlandse Schrijfvaardigheid voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een goede brief of e-mail schrijven is best een kunst. Je moet namelijk met van alles rekening houden. Denk aan woordgebruik, zinsbouw en spelling en grammatica.  Wil je leren hoe je diverse soorten teksten schrijft voor zowel werk als privĂ©? Met de cursus Nederlandse Schrijfvaardigheid voor beginners krijg je alle tools aangereikt om hierin te slagen. Zo ontdek je welke stijlmiddelen kenmerkend zijn voor specifieke tekstsoorten, leer je stijlfiguren te herkennen, en leer je hoe je aantrekkelijk kunt schrijven voor een breed publiek. Na afloop zal je merken dat je Nederlandse schrijfvaardigheid aanzienlijk is verbeterd. Daarom kies je voor Nederlandse Schrijfvaardigheid voor beginners van NTI: Perfectioneer je Nederlands Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Je kunt elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)