Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden
‹ Terug

Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 384

Ga naar Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je jouw schrijfvaardigheden naar een hoger niveau tillen en je verdiepen in verschillende zakelijke teksten en schrijfstijlen? Dan is de cursus Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden voor jou! Deze cursus biedt je alle tools die je nodig hebt om te excelleren in het schrijven van overtuigende argumenten en goed gebruik te maken van diverse stijlmiddelen. Je leert niet alleen hoe je (zakelijke) teksten effectief opbouwt, maar ook hoe je een breed publiek aanspreekt met aantrekkelijke en overtuigende taal. Na afloop van deze cursus zal je merken dat je meer vertrouwen hebt gekregen in jouw Nederlandse schrijfvaardigheid! Daarom kies je voor Nederlandse Schrijfvaardigheid voor gevorderden van NTI: Perfectioneer je Nederlands Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Je kunt elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)