Hebreeuws

‹ Terug

Hebreeuws - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Hebreeuws voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Meer leren over de taal van de Bijbel? Volg de cursus Hebreeuws Hebreeuws is in meerdere opzichten een boeiende taal. Het is een van de oudste talen en het grootste deel van de Bijbel is in het Hebreeuws geschreven. De taalcursus Hebreeuws biedt dus meer dan alleen een taalcursus. Schrijf je nu in en ontdek het zelf! De Hebreeuwse taal is ongeveer 3.000 jaar geleden in Israël ontstaan. Het is de taal van de Bijbel en de taal van prachtige poëzie en literatuur. Ook in Joodse gemeenschappen buiten Israël geven mensen les in deze taal. Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd, is de hedendaagse taal in Israël. Hebreeuws leren spreken In deze cursus Hebreeuws ligt de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Dat helpt je om de taal snel en gemakkelijk onder de knie te krijgen. Van rechts naar links lezen Wil je kennismaken met vreemde tekens? Of zelf eens ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start dan met de cursus Hebreeuws. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma cursus Hebreeuws Uitspraak oefenen De taalcursus Hebreeuws leert je het moderne Hebreeuws. De uitgebreide cursus begint met het luisteren naar Hebreeuwse woorden, vervolgens oefen je de uitspraak. Daarna leer je de taal stap voor stap lezen en schrijven. Woordenschat In de cursus Hebreeuws leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een grote woordenschat. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.