Leefstijlcoach

‹ Terug

Leefstijlcoach - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
10 maanden
Lesgeld totaal:
€ 849

Ga naar Leefstijlcoach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als leefstijlcoach begeleid je mensen naar een pure en bewuste leefstijl met gezonde gewoontes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Onze erkende opleiding Leefstijlcoach is volledig afgestemd op het officiële Beroepsprofiel van de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland) en biedt je de juiste kennis, vaardigheden én houding om als professioneel Leefstijlcoach aan de slag te gaan. Leefstijlcoach is een beroep dat sterk in opkomst is. Er is steeds meer vraag naar goed opgeleide geaccrediteerde leefstijlcoaches terwijl het aanbod nog relatief beperkt is. Hier liggen dus enorme kansen voor jou!

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.