Teamcoach

‹ Terug

Teamcoach - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Teamcoach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Er kan zoveel gebeuren als je een groep mensen bij elkaar zet. Samen komen ze misschien wel tot de meest geweldige ideeën, maar het kan ook zijn dat er conflicten ontstaan en de prestaties van de groep achteruit gaan. Dat is niet wat je wil! In deze opleiding leer je hoe je als teamcoach teams optimaal kunt coachen waardoor de prestaties van het team zullen verbeteren. Onze opleiding Teamcoach is volledig afgestemd op het officiële Beroepsprofiel van de ST!R (beroepsregister voor Teamcoaches) en biedt je de juiste kennis, vaardigheden én houding om als professioneel Teamcoach aan de slag te gaan.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.