Professional Organizer

‹ Terug

Professional Organizer - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 649

Ga naar Professional Organizer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

We leven in een snelle maatschappij van overvloed en ontelbare (digitale) prikkels. Hierin wordt het steeds lastiger om grenzen te stellen aan waar je tijd, aandacht, energie en ruimte aan besteedt. In deze opleiding Professional organizer, erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), leer je hoe jíj mensen en organisaties kunt helpen om orde te scheppen in de hedendaagse complexiteit. De professional organizer, ook wel bekend als organizer, opruimcoach, werkplektrainer of personal organizer, is één van Nederlands snelst groeiende beroepstakken en door de Nationale Beroepengids zelfs uitgeroepen tot een beroep van de toekomst!

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.