Interieurstylist

‹ Terug

Interieurstylist - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 299

Ga naar Interieurstylist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Gaat jouw hart altijd sneller kloppen van woon- en stylingprogramma’s op tv? Kun je geen genoeg krijgen van het struinen door interieurzaken, antiekmarkten of kringloopwinkels? Zie jij met slechts een paar aanwijzingen over kleur, materialen of smaak een bepaalde ruimte compleet gerestyled voor je? Voel jij feilloos aan wat voor inspiratie een bepaalde kamer in huis nodig heeft? Heb je een open, nieuwsgierige en creatieve houding? Dan is onze opleiding Interieurstylist (met GRATIS materialenpakket t.w.v. € 40,-) precies wat je zoekt! In deze opleiding Interieurstylist word je opgeleid voor het officiële vakdiploma van EHCB, hét onafhankelijke, landelijke examenbureau op het gebied van de creatieve beroepen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.