Facilitair Medewerker

‹ Terug

Facilitair Medewerker - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 599

Ga naar Facilitair Medewerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als facilitair medewerker zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen een organisatie. Je zorgt voor het uitvoeren van logistieke werkzaamheden, het onderhoud van gebouwen en de catering maar wordt ook vaak ingeschakeld bij de organisatie van evenementen. Steek jij graag de handen uit de mouwen en word je blij van veel variatie in je werk? Dan schuilt er een facilitair medewerker in jou. Met deze opleiding facilitair medewerker word je stap voor stap opgeleid voor een leuke en afwisselende baan in de facilitaire dienstverlening.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.