Klachtenfunctionaris In De Zorg

‹ Terug

Klachtenfunctionaris In De Zorg - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
9 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Klachtenfunctionaris In De Zorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Je staat bij familie, vrienden en collega’s bekend als de bemiddelaar. Jij houdt immers van een goed gesprek waarbij je communicatieve vaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen samen komen. Of je wilt deze juist verder ontwikkelen. Als klachtenfunctionaris is een zorgachtergrond niet noodzakelijk. Wel je interesse in het persoonlijke verhaal dat achter een zorgklacht schuilgaat. En je inzet om te komen tot een passende oplossing. Lijkt deze rol je op het lijf geschreven? Dan is de opleiding Klachtenfunctionaris in de zorg een uitstekende keuze.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.