International Business

‹ Terug

International Business - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
12 maanden
Lesgeld totaal:
€ 829

Ga naar International Business voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Nederland is een exportland bij uitstek. In veel bedrijven is kennis van internationaal zakendoen dan ook een must. Ongeacht of je een eenmansbedrijf hebt of voor een grote multinational werkt: in de opleiding International Business leer je alles wat je moet weten om succesvol te zijn in een internationale markt. Hoe ga je om met taalbarrières en culturele verschillen? Wat zijn de fijne kneepjes van sales management en met welke juridische zaken moet je rekening houden bij internationaal ondernemen? Deze en vele andere aspecten komen aan bod bij deze veelzijdige thuisstudie International Business.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.