Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV)

‹ Terug

Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
3 maanden
Lesgeld totaal:
€ 359

Ga naar Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Betrouwbaarheid, tijdigheid en volledigheid van informatie zijn uitermate belangrijk voor het management van een organisatie. De managers baseren hierop immers hun beslissingen. Een goede bestuurlijke informatievoorziening is daarom essentieel om een onderneming te beheersen en te sturen. In de opleiding Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) ontwikkel je je tot een uiterst waardevolle bedrijfsadministrateur voor je organisatie en een professionele gesprekspartner van directie en management. En leer je grip te krijgen op alle belangrijke informatieprocessen binnen jouw organisatie.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.