Preventiemedewerker

‹ Terug

Preventiemedewerker - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
4 maanden
Lesgeld totaal:
€ 299

Ga naar Preventiemedewerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een veilige en gezonde werkomgeving lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is werken niet zonder risico’s. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Niet voor niets is in Nederland iedere werkgever met vijfentwintig of méér werknemers verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen. In de cursus preventiemedewerker doe je kennis op over relevante wetgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bovenal ben je nadien in staat om binnen je organisatie een voortrekkersrol te vervullen bij het creëren van bewustzijn rondom veiligheid en gezondheid.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.