Coach Foundation (NOBCO Erkend)

‹ Terug

Coach Foundation (NOBCO Erkend) - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
4 maanden
Lesgeld totaal:
€ 998

Ga naar Coach Foundation (NOBCO Erkend) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Onder inspirerende begeleiding van ervaren beroepscoaches ga je in deze opleiding Coach Foundation aan de slag om de fundamenten van het coachingsvak onder de knie te krijgen. De leerstof wordt op een zeer heldere en toegankelijke manier aangeboden, waarbij continu gebruik wordt gemaakt van aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Deze NOBCO en EMCC gecertificeerde coachopleiding zorgt voor de juiste coachingsvaardigheden om als professioneel coach aan de slag te gaan maar biedt ook een absolute meerwaarde voor elke manager, adviseur, teamleider of begeleider.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.