Dyslexiecoach

‹ Terug

Dyslexiecoach - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
7 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Dyslexiecoach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Voor veel leerlingen in het basisonderwijs is leren lezen en schrijven een grote uitdaging, maar gelukkig komt dat meestal wel goed. Pas wanneer er een ernstige achterstand is op het gebied van lezen en spelling in vergelijking tot leeftijdgenoten, is er sprake van dyslexie. Deze kinderen hebben extra ondersteuning en oefening nodig om hun taalvaardigheid te verbeteren. In de Dyslexiecoach opleiding leer je niet alleen om deze leerlingen te begeleiden in hun leerproces, maar ook om hun zelfbeeld en zelfvertrouwen te verbeteren.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.