Coupeuse

‹ Terug

Coupeuse - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
12 maanden
Lesgeld totaal:
€ 729

Ga naar Coupeuse voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zelf kleding naaien, repareren of ontwerpen. Wat lang als wat ouderwets en oubollig werd gezien, is tegenwoordig weer helemaal in de mode! Sterker nog: met een coupeuse opleiding kun je professioneel alle kanten op. Zo kun je aan de slag in een naaiatelier, modehuis, modewinkel of maatpakkenzaak. Of misschien is het wel je droom om een eigen kledingatelier of kledinglijn te starten. Wil jij coupeuse worden en het ook gaan maken in de modebranche? Volg dan onze thuisstudie coupeuse (met GRATIS professionele Singer naaimachine t.w.v. € 199,-).

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.