Operations Management

‹ Terug

Operations Management - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
24 maanden
Lesgeld totaal:
€ 1299

Ga naar Operations Management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als je leiding geeft aan een team komt er heel wat op je af – ongeacht of dat nu in een profit- of non-profitorganisatie is. Daardoor worden er aan operationeel managers ook steeds hogere eisen gesteld. In de Operations management opleiding leer je de nodige vaardigheden, waaronder leiderschapsstijlen herkennen en in praktijk brengen en het omgaan met conflict- en onderhandelingssituaties. Voor medewerkers van handelsondernemingen biedt deze opleiding bovendien nuttige handvatten voor het aansturen van productie en logistieke processen. Hoe dan ook ben je na afloop van de opleiding in staat om je rol als operationeel manager bij de dagelijkse bedrijfsvoering nóg professioneler in te vullen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.