Specialist Hoogbegaafdheid

‹ Terug

Specialist Hoogbegaafdheid - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
7 maanden
Lesgeld totaal:
€ 499

Ga naar Specialist Hoogbegaafdheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor hoogbegaafdheid bij kinderen. Dat is goed nieuws, want het vroegtijdig herkennen en erkennen van deze bijzondere eigenschap is van groot belang. Zo hebben hoogbegaafde kinderen vaak extra ondersteuning nodig bij zaken als faalangst en het omgaan met autoriteiten. Ook hebben ze soms motivatie- en communicatieproblemen. In de opleiding Specialist Hoogbegaafdheid leer je hoe je deze kinderen, hun ouders en leerkrachten kunt begeleiden. Alles is erop gericht om deze kinderen te motiveren om hun persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten en hun bijzondere talenten verder te ontwikkelen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.