Mindfulness Coach

‹ Terug

Mindfulness Coach - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 799

Ga naar Mindfulness Coach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de huidige jachtige maatschappij, waarin we constant worden bestookt met allerlei prikkels, worden wij vaak afgeleid door onnodige gedachten. Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu en zo te focussen op wat er echt toe doet. In deze Mindfulness coach opleiding leer je jouw cliƫnten om met aandacht te leven, waardoor ze minder stress, slaapproblemen, angstklachten en vermoeidheid ervaren. Maar ook als er geen klachten zijn, zorgt mindfulness voor een betere kwaliteit van leven. Leer jouw cliƫnten hoe ze mindfulness kunnen inpassen in een druk bestaan.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.