Intern Begeleider

‹ Terug

Intern Begeleider - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
10 maanden
Lesgeld totaal:
€ 829

Ga naar Intern Begeleider voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor extra ondersteuning van leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit is geregeld in de Wet passend onderwijs. Deze wet bepaalt onder meer dat kinderen die kampen met een leerstoornis een plek krijgen op een school die past bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Daardoor is er binnen het onderwijs ook steeds meer vraag naar de functie van intern begeleider. Deze professionals brengen de onderwijs- en zorgbehoefte van leerlingen met bijvoorbeeld hoogbegaafdheid, dyslexie en dyscalculie in kaart. In de Intern Begeleider opleiding leer je hoe je je kunt ontwikkelen tot een spin in het web bij het begeleiden van deze leerlingen, hun ouders én leerkrachten.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.