Social Work

‹ Terug

Social Work - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
7 maanden
Lesgeld totaal:
€ 599

Ga naar Social Work voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In onze complexe samenleving vallen steeds meer mensen tussen wal en schip. Daardoor is er steeds meer vraag naar social workers. Deze veelzijdige professionals helpen kwetsbare mensen – die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in hun leven – om weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Dat loopt uiteen van tijdelijke ondersteuning aan ouderen die net thuis uit het ziekenhuis komen tot het begeleiden van dak- en thuislozen. In de opleiding Social Work leer je wat ervoor nodig is om de levenskwaliteit van deze hulpbehoevende individuen te bevorderen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.