Werkplekadviseur

‹ Terug

Werkplekadviseur - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Werkplekadviseur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

’s Ochtends vroeg uit de veren om op tijd op kantoor te zijn of klanten te bezoeken. En ’s middags om vijf uur weer huiswaarts om de volgende werkdag precies hetzelfde ritueel te herhalen. Zo zag het dagelijks leven van veel Nederlandse werknemers er jarenlang uit. Maar zeker sinds de coronacrisis heeft het zogeheten hybride werken oftewel het Nieuwe Werken – waarbij een combinatie van op kantoor en thuiswerken de norm is geworden – steeds meer zijn intrede gedaan. Die ontwikkeling brengt echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee. In de opleiding Werkplekadviseur leer je wat er allemaal komt kijken bij workplace management en het creëren van een optimale werkomgeving door middel van zogenaamde smart workplaces.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.