Basisopleiding Bos- En Natuurbeheer

‹ Terug

Basisopleiding Bos- En Natuurbeheer - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
9 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Basisopleiding Bos- En Natuurbeheer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Door klimaatverandering en de stikstofcrisis staat onze natuurlijke leefomgeving meer dan ooit hoog op de maatschappelijke agenda. Dat is geen overbodige luxe, want zeker in ons dichtbevolkt Nederland staan natuur en landschap flink onder druk. Om ook toekomstige generaties te laten genieten van mooie en gezonde bossen en landschappen, wordt het belang van een goed natuurbeheer steeds meer onderkend. In de Basisopleiding Bos- en Natuurbeheer krijg je inzicht in de vele facetten van natuurbeheer en leer je hoe je gewapend met deze kennis de natuur in stand kunt houden of herstellen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.