Notarieel Medewerker

‹ Terug

Notarieel Medewerker - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
9 maanden
Lesgeld totaal:
€ 799

Ga naar Notarieel Medewerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De notaris speelt een belangrijke rol op allerlei momenten in het leven van mensen. Bijvoorbeeld bij heuglijke gebeurtenissen, zoals bij het in eigendom krijgen van een huis, het starten van een onderneming of het aangaan van een huwelijk. Maar ook bij minder leuke aanleidingen, bijvoorbeeld bij het overlijden van een dierbare of bij de verdeling van een woning na een scheiding. Op al die momenten is de notarieel medewerker een niet weg te denken vakkracht op het notariskantoor. Je leert de eerste kneepjes van het notariƫle vak in de opleiding Notarieel Medewerker.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.