Autisme Coach

‹ Terug

Autisme Coach - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
8 maanden
Lesgeld totaal:
€ 599

Ga naar Autisme Coach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Autisme, wat is dat eigenlijk? Je ziet het niet aan iemands uiterlijk. Wel merk je het vaak aan het gedrag. Dat komt doordat iemand met autisme de prikkels en informatie in de hersenen anders verwerkt dan de gemiddelde mens. Daardoor kan autisme zich op veel verschillende manieren uiten. Elk mens met een autismespectrumstoornis (ASS) – zoals de officiële benaming luidt – is dan ook weer anders. In de Autisme coach opleiding leer je je te verplaatsen in de belevingswereld van deze bijzondere mensen en hoe je hen in het dagelijks leven nóg beter kunt laten functioneren.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.