EFT (Emotional Freedom Techniques)

‹ Terug

EFT (Emotional Freedom Techniques) - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
4 maanden
Lesgeld totaal:
€ 499

Ga naar EFT (Emotional Freedom Techniques) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gesteld dat negatieve emoties voortkomen uit storingen in het energiesysteem van het lichaam. Een aanpak om deze verstoringen te verhelpen en positieve veranderingen te bewerkstelligen, wordt geboden door de Emotional Freedom Techniques, afgekort als EFT. Deze methode richt zich op het herstellen van emotionele vrijheid, zoals de naam al aangeeft. In de EFT-opleiding krijg je inzicht in hoe je positieve overtuigingen kunt benutten om zowel de fysieke als mentale gezondheid te bevorderen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.