Orthopedagogiek

‹ Terug

Orthopedagogiek - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
7 maanden
Lesgeld totaal:
€ 599

Ga naar Orthopedagogiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Opvoeden gaat meestal vanzelf. Maar bij sommige kinderen en jongeren gaat niet alles van een leien dakje. Bijvoorbeeld omdat zij in hun dagelijks leven worden geremd door een lichamelijke handicap, een psychische stoornis, een verstandelijke beperking of een leerstoornis. In zo’n geval kunnen ouders een beroep doen op een orthopedagoog. In de Orthopedagogiek opleiding maak je kennis met dit veelzijdige vak. Interessant voor iedereen die in het dagelijks werk te maken heeft met kinderen of jongeren die extra uitdagingen met zich meebrengen.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.