Natuurvoedingsadviseur

‹ Terug

Natuurvoedingsadviseur - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
9 maanden
Lesgeld totaal:
€ 699

Ga naar Natuurvoedingsadviseur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Biologische, pure voeding staat sterk in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken hoe belangrijk dergelijke natuurlijke, onbewerkte voeding is voor een gezond en vitaal leven. Dit verklaart de trend naar een bewustere en meer duurzame leefstijl. Daarmee groeit ook de behoefte aan experts op het gebied van dit soort duurzame en eerlijke voeding. In de Natuurvoedingsadviseur opleiding leer je hoe je cliƫnten met pure, onbewerkte, eerlijke en biologische voeding op weg kunt helpen naar een bewustere leefstijl en betere gezondheid.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.