Gastouder

‹ Terug

Gastouder - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
10 maanden
Lesgeld totaal:
€ 829

Ga naar Gastouder voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Uit onderzoek blijkt dat zo’n 94.000 kinderen in Nederland naar de gastouderopvang gaan. Het idee achter een gastouder is eenvoudig: een kind brengt de dag thuis bij een gastouder door, in plaats van bijvoorbeeld op de crèche. Ouders die gebruikmaken van gastouderopvang noemen als grote voordelen vaak een vast gezicht, de huiselijke sfeer en de overzichtelijke groepen. Wil jij ook de waardering ontvangen van ouders voor het zorgdragen van hun kroost? Dan is dit het moment om gastouder te worden! De opleiding Gastouder is bedoeld voor iedereen die graag een bijdrage wil gaan leveren aan de ontwikkeling van onze nieuwe generatie.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.