Verhuurmakelaar

‹ Terug

Verhuurmakelaar - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
10 maanden
Lesgeld totaal:
€ 829

Ga naar Verhuurmakelaar voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor de verhuur van huurwoningen en het begeleiden van vertrekkende en nieuwe huurders tijdens het verhuisproces. Je verwerkt huuropzeggingen, houdt woningbezichtigingen, controleert inkomensgegevens, voert technische woninginspecties uit en stelt huurcontracten op. Jij bent de belangrijke schakel tussen de verhuurder en huurder en je zorgt ervoor dat huurders tevreden zijn en wonen in kwalitatief goede woningen. In de opleiding Verhuurmakelaar leer je niet alleen alles over de werkzaamheden van deze onmisbare professional, maar ook over de dynamische verhuurmarkt die constant in ontwikkeling is. Daarmee stoomt deze opleiding je klaar voor een kansrijke carrière!

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.