Mediation

‹ Terug

Mediation - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 549

Ga naar Mediation voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Felle discussies en geschillen zijn van alle tijden. Maar wat als personen serieuze geschillen krijgen die zijzelf niet meer kunnen oplossen? Zie jij het altijd al als jouw uitdaging om anderen dan bij te staan? Om als neutrale en onafhankelijke persoon anderen te helpen? Door kritische vragen te stellen of door mensen uit te dagen om zelf oplossingen te bedenken. Dan sluit deze Mediation opleiding daar perfect op aan. Je krijgt in deze opleiding naast de diverse juridische kaders ook de benodigde gespreksvaardigheden aangereikt. Waarmee jij jouw steentje kunt bijdragen om partijen met een geschil echt bij te staan.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.