Beleidsmedewerker Gemeente

‹ Terug

Beleidsmedewerker Gemeente - Laudius

Type:
Thuisstudie
Duur:
6 maanden
Lesgeld totaal:
€ 799

Ga naar Beleidsmedewerker Gemeente voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als je kunt spreken van een uitdagende werkomgeving, dan is het wel bij een gemeentelijke overheid. Want veranderingen zijn er aan de orde van de dag. Wie voor een gemeentelijke organisatie werkt, moet kunnen omgaan met tal van maatschappelijke en economische ontwikkelingen, maar ook met het politieke speelveld. In de opleiding Beleidsmedewerker Gemeente leer je hoe je in dit dynamische werkveld op je eigen beleidsterrein onafhankelijke en weloverwogen adviezen kunt geven aan de wethouder of de gemeenteraad. En ervaar je hoe je als beleidsmedewerker fungeert als een cruciale schakel tussen gemeente en inwoners.

Over Laudius

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.