MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste

‹ Terug

MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1211

Ga naar MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je jouw eigen schoonheidssalon starten of aan de slag als schoonheidsspecialist? Dan is de mbo basisopleiding Schoonheidsspecialiste een uitstekend punt om te beginnen! Je leert alles over huidanalyse, gezichtsmassage en make-up, maar ook over de apparatuur die je gebruikt. Daarnaast leer je hoe je cliƫnten ontvangt en installeert en hoe je een verkoopprijs voor een behandeling berekent. Voor de basisopleidingen van het NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige Brancheopleiding Schoonheidsspecialist.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 9 maanden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)