MBO Basisopleiding Tandartsassistente

‹ Terug

MBO Basisopleiding Tandartsassistente - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 690

Ga naar MBO Basisopleiding Tandartsassistente voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag alles weten over het beroep tandartsassistent, maar wil je niet gelijk beginnen aan een volledige mbo-opleiding? Tijdens de mbo basisopleiding Tandartsassistente leer je de basisvaardigheden die een tandartsassistent hoort te bezitten. Je verdiept je onder andere in preventie, voorlichting geven en patiƫntenzorg. De basisopleiding Tandartsassistente is een praktijkgerichte opleiding, waarmee je al binnen 6 maanden een waardevol NTI-diploma kunt behalen! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Tandartsassistente van NTI: Je hoeft geen stage te lopen Inclusief uitstekend lesmateriaal NTI-diploma binnen 6 maanden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)