‹ Terug

Bakker - NHBO

Lesgeld per termijn:
€ 587

Ga naar Bakker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Gaat jouw bakkershart sneller kloppen van Heel Holland Bakt? En wil jij jouw eigen broden, koekjes en ambachtelijke taartjes leren maken? Als professioneel bakker in spe krijg je alle basistechnieken onder de knie! Je ontdekt het geheim van een goed rijsproces, gaat aan de slag met grondstoffen en het maken van vullingen- en crèmes. Voor de echte durfal wordt er zelfs een start gemaakt met chocoladebewerking. Uiteindelijk leer je de texturen, materialen en smaken kennen die nodig zijn om het perfecte baksel te creëren. Content Het gebruik van suiker, meel en eieren Vetstoffen, hulpstoffen en halffabricaten De verwerking van chocolade Suikerpasta en marsepein Alles over smaken en kleuren Verschillende materialen en machines Het bakken van gistbroden Werken met crèmes en vullingen Taarten, koekjes en gebaksoorten maken Eerste hulp bij problemen Competences Je kunt de basistechieken van het bakken toepassen Je hebt inzicht in de verschillende grondstoffen en materialen Je kunt zelf variaties bedenken op bestaande recepten