Nemas Middle management® (NMM)

‹ Terug

Nemas Middle management® (NMM) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 480

Ga naar Nemas Middle management® (NMM) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ken je de 4 petten van een middenmanager? Tijdens de opleiding Nemas Middle management® (NMM) leer je via deze 4 petten beleid uitvoeren (1), leiding geven aan mensen die het beleid moeten uitvoeren (2), zelf een bijdrage leveren aan het beleid (3) en als laatste pet op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen (4). Deze opleiding is uitstekend te combineren met een fulltime functie. Na het behalen van het officieel erkende diploma heb je alle kennis in huis om leiding te geven. Daarom kies je voor Nemas Middle management® (NMM) van NTI: Erkend Nemas-diploma €50 korting op het Associatie examengeld Examentraining mogelijk

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)