Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN)

‹ Terug

Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
5 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 375

Ga naar Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag foutloze brieven leren schrijven? Met de opleiding Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) leer je alles over de vormgeving van een brief, over goede aanvangs- en slotzinnen en over de stijl van onder andere klachtenbrieven, uitnodigingen, offertes en sollicitatiebrieven. Je oefent al deze vormen en aan het eind van de opleiding ben je in het bezit van het erkende diploma van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarom kies je voor Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) van NTI: Officieel Associatie-diploma Mogelijkheid tot halen van PE-punten Beste prijs-kwaliteitverhouding Examentraining mogelijk

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)