Basiskennis loonadministratie (BKL®)

‹ Terug

Basiskennis loonadministratie (BKL®) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
5 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 160

Ga naar Basiskennis loonadministratie (BKL®) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag meer weten over de loonadministratie of wil je op de afdeling salarisadministratie werken? Start met de opleiding Basiskennis loonadministratie (BKL ® )! Tijdens deze opleiding word je ingeleid tot onderwerpen als recht, loonheffingen en sociale verzekeringen. Na het behalen van het veelgevraagde BKL-diploma kun je verder gaan met de opleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL ® ) of de opleiding Medewerker Personeelszaken (MPZ). Daarom kies je voor Basiskennis loonadministratie (BKL®) van NTI: Officieel Associatie-diploma Beste prijs-kwaliteitverhouding €50 korting op het Associatie examengeld Nu ook met examentraining

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)