Basiskennis boekhouden (BKB®)

‹ Terug

Basiskennis boekhouden (BKB®) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
5 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 185

Ga naar Basiskennis boekhouden (BKB®) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden of je kennis op financieel gebied bijspijkeren? Volg dan de cursus Boekhouden van het NTI. Na het volgen van de cursus heb jij alle basiskennis in huis om boekhoudkundige werkzaamheden te verrichten. Bij afronding van de cursus Boekhouden ontvang je het erkende en veelgevraagde diploma Basiskennis boekhouden (BKB®). Wil je meer weten? Vraag dan onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur.  Daarom kies je voor Basiskennis boekhouden (BKB®) van NTI: Officieel Associatie-diploma Nu met examentraining Beste prijs-kwaliteitverhouding €25 korting op de examenkosten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)