Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)

‹ Terug

Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 495

Ga naar Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag aan de slag als boekhouder? Dan is de opleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB ® ) een geschikte keuze! Tijdens de opleiding volg je de modules Financiële administratie & Kostprijscalculatie en Periodeafsluiting & bedrijfseconomie. Wanneer je alle modules hebt gehaald, krijgt je het diploma ‘Financial and Cost Accounting’ en kun je zelfstandig een boekhouding voeren. Daarom kies je voor Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) van NTI: Officieel Associatie-diploma Beste prijs-kwaliteitverhouding €75 korting op het Associatie examengeld Nu ook met examentraining

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)