Moderne Bedrijfsadministratie

‹ Terug

Moderne Bedrijfsadministratie - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 719

Ga naar Moderne Bedrijfsadministratie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je een leidinggevende functie in de administratie? Dan is het Moderne Bedrijfsadministratie-diploma het juiste diploma voor jou! Je krijgt vier modules tijdens deze opleiding: Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie, Financiering en Belastingwetgeving. Na de Moderne Bedrijfsadministratie opleiding heb je een erkend diploma op zak en kun je als financieel-administratieve professional een sleutelrol vervullen binnen een organisatie. Daarom kies je voor Moderne Bedrijfsadministratie van NTI: Officieel Associatie-diploma Beste prijs-kwaliteitverhouding €100 korting op het Associatie examengeld Nu met examentraining

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)