Medewerker personeelszaken (MPZ®)

‹ Terug

Medewerker personeelszaken (MPZ®) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 495

Ga naar Medewerker personeelszaken (MPZ®) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vind je het leuk om nieuwe medewerkers te begeleiden in een bedrijf en zou je graag een rol willen spelen bij het werven en selecteren van medewerkers? Start dan met de opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®), waarbij je onder andere leert over personeel, organisatie, loonadministratie en arbeidsrecht. Je kunt het officieel erkende diploma al binnen een half jaar halen en al snel hierna medewerker van een afdeling personeelszaken worden. Daarom kies je voor Medewerker personeelszaken (MPZ®) van NTI: Officieel Associatie-diploma €75 korting op het Associatie examengeld Beste prijs-kwaliteitverhouding Nu met examentraining

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)