Financieel Assistent

‹ Terug

Financieel Assistent - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 600

Ga naar Financieel Assistent voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je een goede functie binnen een bedrijf op de afdeling financiële administratie? De opleiding Financieel Assistent bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Tijdens de opleiding leer je de grondige basiskennis van de financiële administratie en handels- en wetskennis. Na het behalen van het examen Financieel Assistent heb je een landelijk erkend diploma op zak en kunt je direct aan de slag op een financiële administratie. Daarom kies je voor Financieel Assistent van NTI: Officieel Associatie-diploma Nu ook met examentraining Beste prijs-kwaliteitverhouding €50 korting op het Associatie examengeld

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)