Nemas® Basiskennis management (NBM)

‹ Terug

Nemas® Basiskennis management (NBM) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 344

Ga naar Nemas® Basiskennis management (NBM) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leiding geven is een belangrijke zaak van de manager, maar je dient ook een bijdrage te leveren aan de te volgen koers van het bedrijf. Kortom, een manager van tegenwoordig dient van alle markten thuis te zijn. Tijdens de opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) leer je over communicatie, bestuur, besluitvorming, personeelsbeleid en financieel beleid. Met dit erkende Nemas-diploma beschik je over alle kennis en vaardigheden op managementgebied. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan. Daarom kies je voor Nemas® Basiskennis management (NBM) van NTI: Erkend Nemas-diploma Gratis proefexamen €25 korting op het Associatie examengeld Nu ook met examentraining

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)