Binnenhuisarchitectuur

‹ Terug

Binnenhuisarchitectuur - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 383

Ga naar Binnenhuisarchitectuur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij creatief, speel je graag met de inrichting van je huis en werk je graag met kleur en vorm? Volg dan nu de cursus Binnenhuisarchitectuur en haal het beste uit je eigen huis of het huis van familie en vrienden. Na afloop weet je precies wat je moet doen om jouw huis te restylen. Je  leert werken met een plattegrond en leert  welke invloed keuzes hebben op de sfeer en functionaliteit van een ruimte. Verder komen o.a. meubelplanning, het interieurlandschap en visualiseren van het interieurontwerp aan bod.  Enthousiast? Vraag de studiegids aan voor meer info. Daarom kies je voor Binnenhuisarchitectuur van NTI: Beste prijs-kwaliteitsverhouding  Erkende onderwijsinstelling  Elke dag starten 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)