Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

‹ Terug

Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
2 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 230

Ga naar Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Duitse taal beheerst. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend interessant om inzicht te hebben in de Duitse manier van zakendoen. Tijdens de cursus  krijg je in korte tijd de verschillende communicatiefacetten onder de knie, waaronder het voeren van een zakelijk telefoongesprek en een zakelijke brief opstellen.  Je kunt de spoedcursus afsluiten met een mondeling en schriftelijk MBO-examen. Wanneer je dit examen succesvol hebt afgerond, zijn je Duitse communicatievaardigheden ontwikkeld op MBO-niveau. Daarom kies je voor Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van NTI: Af te ronden in slechts 2 maanden Haal een waardevol MBO-certificaat Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)