Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels

‹ Terug

Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
2 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 290

Ga naar Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je in sneltreinvaart Engels leren communiceren voor bijvoorbeeld zakenreizen en meetings? Met de spoedcursus Zakelijke communicatie Engels wordt je kennis van de Engelse taal qua luister-, lees-, spreek- en correspondentievaardigheid in slechts twee maanden naar een hoger niveau gebracht. Na het volgen van deze spoedcursus ben je klaar om naar professioneel niveau te communiceren met Engelssprekende relaties. Daarom kies je voor Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels van NTI: Praktijkgerichte cursus Haal een MBO-certificaat Binnen 2 maanden af te ronden Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)