Budgetcoach

‹ Terug

Budgetcoach - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 192

Ga naar Budgetcoach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vind je het belangrijk om de administratie tiptop in orde te hebben en wil je anderen daar graag bij helpen? In de cursus Budgetcoach van NTI leer jij alles rondom budgetbeheer én coaching. Van hypotheken, verzekeringen en beleggen tot belangrijke levensgebeurtenissen als samenwonen. Zo weet je hoe je verstandig met budgetten  in het huishouden  kunt omgaan. Dat scheelt zorgen en geeft rust. Met de juiste coachingstechnieken kun jij ook anderen die  financiële  zorgen ontnemen. Iets voor jou? Start dan nu de boeiende cursus Budgetcoach! Daarom kies je voor Budgetcoach van NTI: Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)